LA VITA LEEUWARDEN

LA VITA LEEUWARDEN Goede porties voor een scherpe prijs

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 416 beoordelingen
27 okt 2020 om 6:16 Binnen 10min gewoon prima eten!
23 okt 2020 om 9:30 Bezorging top en snel, eten wens ik m’n ergste vijand niet toe.
16 okt 2020 om 21:54 Zeer snelle bezorging en de shoarma pizza die we deelden was groot en lekker. 1 genoeg voor twee, goed gevuld.
6 okt 2020 om 19:42 Ondanks problemen met de oven (waarover we goed op de hoogte werden gehouden) niet lang hoeven wachten op prima pizza’s. Op dinsdag is er geen pizzeria in onze buurt (Akkrum) open en la Vita bezorgt zelfs op 22km afstand
3 okt 2020 om 13:30 De pizza was verbrand, stonk heel erg en smaakte naar een eigen merk pizza van de albert heijn.. erg teleurgesteld, zeker niet voor herhaling vatbaar!
13 sep 2020 om 21:43 Snelle bezorging, vriendelijk personeel, er werd netjed gebeld of een vervangend product goed was. Eten werd heet bezorgd op 20 minuten afstand van het restaurant, eten was heerlijk. Aanrader!
28 aug 2020 om 10:44 Zelfs mijn katten gingen door het lint van de lekkere malse lucht van de ovenheerlijk pizza. Het was net of een engeltje in mijn mond pist. Zo heerlijk is ie. Besteld dankzij review van Timothy. Pizza mix is super lekker!! Veel vlees vooral. Heeeerlijk
24 aug 2020 om 10:55 GADVERDAMME wat was deze pizza lekker. Zoveel pizza gehad ik mijn leven. Maar dit was de lekkerste ooit! Zo mals, lekker, royaal hoeveelheid vlees en kaas. Alsof er een kabouter klaar kwam in mijn mond. Ik ga hier vaker bij bestellen. Pizza mix!!!!
23 aug 2020 om 20:57 De salade was helaas te warm.
21 aug 2020 om 21:31 Heerlijk eten. Snel en heerlijk...ga zo door
9 aug 2020 om 19:34 De bezorging was erg laat. Bruine salades, vieze rode saus, het eten stonk. De aardappel schijfjes waren smaakloos en heel taai. De Lahmacun Was heel vet, smaakloos vlees, en een had ontzettend vieze geur. Alleen de Coca Cola was lekker.
7 aug 2020 om 19:54 Als ze vers zijn ze denk ik heerlijk. Na 45 min in de auto niet meer lekker.